Muu toiminta

Turun Lutherin kirkon messut ja muu toiminta on osa Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen työtä (SLEY ry). Olemme luterilaisia kristittyjä, joille on tärkeää yksinkertainen ja iloinen luottamus Raamattuun. Kasteen ja ehtoollisen armonvälineet ovat meille hyvin rakkaita: niissä suuri Jumala toimii ja lahjoittaa meille hyvyytensä, ihan jopa itsensäkin.

PIENPIIRIT SYKSYLLÄ 2018:

Käsityöpaja ja neulomaseura Sapida TLK:lla joka kuun ensimmäinen maanantai klo 18. Lisätietoja Johanna Säilä, johanna.saila@turku.fi.
Raamattupiiri TLK:lla joka toinen maanantai (parittomat viikot, alkaen 10.9.) klo 18. Lisätietoja Olli Koskenniemi, p. 0400 770 798.
Kenia-piiri TLK:lla joka toinen tiistai (parittomat viikot, alkaen 11.9.) klo 17.
Siikkarikahvit TLK:lla joka torstai klo 13-14. Sanaa, Siikkaria ja rukousta.
Lutterin Perikunnan nuortenillat perjantaisin TLK:lla tai Mustajärvellä. Lisätietoja Timo Nisula, p. 0400 466 528.
Lasten taidekerho TLK:n alakerrassa. Ilmoittautumiset kerhoon Elisa Huhtinen, p. 045 646 2211.
Rukouspiiri TLK:lla sunnuntaisin ennen messua klo 10 kirkon pienessä kahvihuoneessa.
Perhekerho kokoontuu sopimuksen mukaan, yhteistä puuhaa ja kivoja juttuja eri puolilla kaupunkia.
Japaninlähetyspiiri eri osoitteissa joka toinen keskiviikko klo 18 alkaen 19.9. Lisätiedot Ritva Kankare, p. 0400 259 347.
Harmaa Solu, teologinen ja filosofinen opintopiiri kerran kuukaudessa Hämiksellä (Hämeenkatu 5 b 13). Lisätietoja Timo Nisula, p. 0400 466 528.
Turun Evankeliset Opiskelijat, teemailtoja ja muuta häppeningiä opiskelijaikäisille Hämiksellä (Hämeenkatu 5B13) ja muualla. Lisätietoja Jenni Heikintalo, jenniheikintalo@hotmail.com.


TAPAHTUMAT TLK:LLA:

Adventtimyyjäiset 1.12.2018 klo 12–15
TLK:n perinteiset ja huippuhienot joulumyyjäiset. Ostamalla autat Kenian orpolapsityötä. Myynnissä mm. käsitöitä, jouluherkkuja, piparkakkutaloja, kuusenkoristeita, jalkakylpyaineksia, itsetehtyjä kynttilöitä, kransseja ja pöytä täynnä ihania japanilaisia tuotteita. Lapsille omia löytöjä lasten myyntipöydästä.

Voit myös kuvauttaa itsesi seimi-tinttamareskissa. Lämmintä riisipuuroa ja herkullinen kakkubuffet.

** 

TLK:n joulujuhla ja MN-kiitosjuhla 2.12.2018 klo 12.15

Tule lämminhenkiseen ja kotoisaan joulun valon juhlaan! Pääset laulamaan messussa Hoosiannaa, saat ilmaisen lounaan ja festarikakkua sekä nauttimaan huikeista esiintyjistä. Joulujuhla huipentii Juhanin ja Sami Aspin sekä Peter ja Laura Joukaisen konsertteihin.

klo 11 Messu, Timo Nisula & Lehterin Parvi
klo 12.15 Lounas ja MNF-kakkua
klo 13.30 Juhani ja Sami Asp

** 

Japaninlähetyspiirin Joulujuhla
Ke 12.12. klo 18 Lutherin kirkolla.

** 

Katso myös linkkien takana olevat ohjelmat!

Nuortenillat Lutskulla

Lutterin Perikunnan nuortenillat on tarkoitettu kaikille noin teini-ikäisille ihmisille. Perjantai-iltoihin voi tulla laulamaan, heittämään läppää, kuuntelemaan opetusta, rukoilemaan, syömään iltapalaa ja hiljentymään välillä myös iltakirkkoon. Katso Perikunnan sivuilta lisää.

Opiskelijaillat Hämiksellä (Hämeenkatu 5 B 13)

Oletko opiskelija, valmentaudutko ammattiin? Olet tervetullut Turun Evankelisten opiskelijoiden iltoihin, retkille, päiväkahveille, leffa- ja peli-iltoihin. Katso lisää Turun Evankelisten opiskelijoiden sivuilta.

Maata Näkyvissä -Festarit

Festareita tehdään ympäri vuoden Lutskulla, iki-ihanalla Festaritoimistolla. Klikkaa itsesi festareiden ihmeelliseen maailmaan täältä.

Sley ry.

Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen pääsivuilta löydät paljon lisää tietoa ja luettavaa.